85%

weet dat urine-incontinentie een negatieve impact heeft op activiteiten van het dagelijks leven.

 

62%

weet dat urine-incontinentie de seksuele activiteiten negatief beïnvloedt.

 

83%

erkent dat ongewild urineverlies psychische problemen kan veroorzaken.

Cijfers uit onderzoek van Universitair Ziekenhuis Gent met Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen.

Bekkenbodem training als oplossing

Heb je last van urineverlies bij het lopen, niezen, springen? Is je bekkenbodem verzwakt door je zwangerschap? Of heb je urineverlies omdat de spieren juist te gespannen zijn? Heb je een verzakking of moet je vaak plassen, maar je blaas is nog niet vol? Heb je minder plezier bij het vrijen, minder orgasme of pijn?

Met bekkenbodemtraining krijg je  terug een beter levenskwaliteit. Dus geen inlegkruisjes meer, geen stress, maar wel opnieuw mooie lingerie en een beter innerlijke welzijn door je probleem aan te pakken!

Waarom Perifit?

Perifit is een bekkenbodemspiertrainer die bestaat uit een vaginale sonde uitgerust met 2 sensoren voor de oppervlakkige en diepe bekkenbodemspieren, en een smartphone app. Focussen op beide spiergroepen geeft immers snellere, betere en meer langdurige resultaten. De app maakt het ook mogelijk om de spierwerking rechtstreeks te visualiseren, bekend als de biofeedback. U kan rechtstreeks de spiercontracties van uw bekkenbodem waarnemen. Zo leert je uw bekkenbodemspieren op te spannen of juist te ontspannen.

Zichtbare effecten al na 4 weken!

Het apparaat is slechts 26 mm breed, heeft een comfortabele fit en is geschikt en veilig voor alle lichaamstypen.

Het is waterproof en kan eenvoudig met water gereinigd worden. Ideaal voor flexibel thuisgebruik en ter aanvulling van een behandeling onder begeleiding van een kinesitherapeut.

Applicatie voor thuistraining

Het is bijzonder moeilijk om spieren te trainen die je niet kan zien. Perifit helpt je de bekkenbodemspieren te versterken, ontspannen en controleren en je prestaties en vooruitgang op te volgen.

Je kan het apparaat door middel van een applicatie op je smartphone of tablet met bluetooth aansluiten. Het programma begeleidt je doorheen uitgebreide reeks aan trainingsoefeningen verdeeld over verschillende levels.

Elke oefening wordt op eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd en bevat extra tips en advies. Er zijn aangepaste trainingsprogramma’s beschikbaar die geschikt zijn om uiteenlopende problemen aan te pakken: stressincontinentie, drang-incontinentie, mixed incontinentie, postnataal, preventie en intieme welzijn.

Elk programma bevat oefeningen afgestemd op één specifieke pathologie en 10 progressie levels. 

Hoe gebruikt u de biofeedback van Perifit?

Het door specialisten ontwikkelde trainingsprogramma is verwerkt in een soort videospel: door je bekkenbodemspieren aan te spannen en te ontspannen, laat je het figuurtje bewegen. 

Het is erg moeilijk om spieren te trainen die je niet kan zien. Door de ludieke aanpak in de trainingsapp krijg je onmiddellijke biofeedback en worden de resultaten van je oefeningen zichtbaar gemaakt.

Deze bekkenbodemtrainer is ontwikkeld door specialisten en wereldwijd aanbevolen door duizenden dokters en kinesitherapeuten. Sinds kort ook verkrijgbaar in België en Nederland.

Virtuele coach

De Perifit is ontworpen door specialisten in bekkenbodemtraining maar biedt ook een ludiek trainingsprogramma dat je een boost en een uitdaging geeft om aan de slag te gaan met je oefeningen.Het is als een virtuele coach die je aanmoedigt en zorgt dat je een leuke work-out hebt.

De applicatie biedt je uitgebreide feedback over je vooruitgang. Je krijgt analyse gegevens van je prestaties op 5 verschillende dimensies. Ook je progressie op die verschillende vlakken zoals sterkte, controle, aanhouden,…kan je volgen. Je kan ook een notificatie aanvinken die je helpt te herinneren dat je de oefeningen die dag moet doen!

Conclusie

 • 1 Sensor meet de druk van de diepe bekkenbodemspieren.
 • 1 Sensor meet de druk van de oppervlakkige bekkenbodemspieren.
 • Gemaakt uit Medische Silicone.
 • Draadloze verbinding en Bluetooth Low Energy: wifi-signaal en dus GSM netwerk is 100x sterker dan Perifit signaal. Perifit is dus veilig!
 • Met zichtbare resultaten na 4 weken.
 • Aanbevolen door proffessionals
 • De beste bekkenbodemtrainer!

3 redenen om voor de Perifit te kiezen

-1-

Kwaliteit

 

Wereldwijd krijgt Perifit 5 sterren toegewezen en zijn er meer dan 10.000 tevreden klanten. Zijn er binnen de 2 jaar problemen met uw toestel, dan kan u het terugsturen voor een gratis herstelling.

-2-

Sensoren

De Perifit is de enige speler op de markt met 2 sensoren, die zowel de oppervlakkige, maar ook de dieperliggende bekkenbodemspieren kan trainen, met een sneller, beter en langdurig resultaat tot gevolg.

-3- 

Vaste batterij

De Perifit heeft een vaste batterij. Er moet dus niet opgeladen worden en het toestel heeft geen limiet in tijdsgebruik. De fabrikant garandeert een batterij-levensduur van 1000 sessies  die overeenkomt met ongeveer 5 jaar.

Ontdek de Perifit-ervaring op video

Wat er gezegd wordt….

 • Ik denk dat de Perifit de toekomst is voor bekkenbodemreëducatie.

 • Toestel om thuis gebruiken, wanneer ik het wil of tijd heb. Het is een goede manier om zorg te dragen aan de bekkenbodemspieren.

 • Ik heb de Perifit net ontvangen en ik vind het geweldig! Ik heb het tweemaal gebruikt tot nu toe. Het is niet te gemakkelijk of te moeilijk.

 • Ik heb een beetje urineverlies maar ik kon mijn sessies bij de kinesiste nog moeilijk combineren met mijn werk en ik ben toevallig op de Perifit gevallen. De oefeningen zijn niet gemakkelijk, ik moet me heel erg concentreren. Ik doe de muziek weg, dat is minder mijn ding. Gemakkelijk te gebruiken, ik kan het aanbevelen.

 • Ik had nooit kunnen denken dat ik iets kon doen bewegen met mijn bekkenbodemspieren. Het is eigenlijk ongelooflijk en doet me denken aan de eenvoudige Gameboy spelletjes van vroeger. Ik ben heel blij dat ik nu kan zien dat mijn bekkenbodemspieren werken en dat ik dit thuis kan doen. Ik ben fan!

Je bekkenbodem is belangrijk!

Top